Jak wiecie lubię przesiadywać przed komputerem i aktualnie poza sklepami, uruchomiłem serwis o motocross-ie, znajdujący się pod adresem www.mx4ever.pl
Znajduje się tam sporo przydatnych funkcji, choćby takich jak "Program TV" - na jego podstawie, zawsze będziesz wiedzieć kiedy leci w TV program dotyczący MX, lub choćby zakładka "Na Żywo", gdzie znajdziesz transmitowane przez internet na żywo wyścigi!
Jeżeli znajdą się chętni - będę wdzięczny za ruszenie do przodu forum znajdującego się na stronce.
Jako jeden z twórców jestem oczywiście otwarty na wszelkie komentarze i propozycje zmian. Ponieważ strona jest dość "świeża" - bardzo chętnie wysłucham Waszych komentarzy zarówno na "tak" jak i na "nie" dla tej strony. Byłbym również bardzo wdzięczny za podanie powodów, którymi kierowaliście się oceniając stronę.
Zgadza się, istnieje forum na motox-ie i wielu innych stronach, natomiast zrobiłem również na mx4ever.pl, ponieważ wydaje mi się, że serwis tematyczny bez możliwości pełnego wypowiedzenia się użytkowników (forum) nie ma sensu.